Professioneel gasleiding afpersen in Nijmegen

Een gasleiding afpersen gebeurt wanneer een gasleiding niet langer gebruikt wordt en deze op een veilige manier afgesloten moet worden. Door het uitzuigen van de gasleiding wordt deze onbruikbaar en kan hier geen gas meer aan ontsnappen. Net zoals met alle andere werkzaamheden waarmee gas gemoeid is, moet ook bij het afpersen van gasleidingen de veiligheid de belangrijkste prioriteit zijn. Wij kunnen voor u professioneel een gasleiding afpersen in Nijmegen. Door dit werk aan onze loodgieters over te laten weet u zeker dat dit op een professionele en veilige manier gebeurt. Bij ons staat de veiligheid altijd voorop. Bij het uitzuigen van gasleidingen werken wij volgens een vaste procedure en voeren nadien ook tests uit om de veiligheid te garanderen.

De procedure van het uitzuigen

Als u ons inhuurt om een gasleiding af te persen in Nijmegen dan doen wij dit volgens een vaste procedure. Bij het uitzuigen wil je er namelijk zeker van zijn dat er geen gas meer uit de leidingen kan ontsnappen. De gasleiding wordt afgeperst door een speciaal apparaat te gebruiken die onder grote druk de gasleiding afperst. Gebeurt dit op de juiste manier dan zal er totaal geen gas meer uit de leiding kunnen ontsnappen. Dit wordt ook meteen ter plekke gecontroleerd. Zelfs het kleinste beetje gas wat uit de gasleiding ontsnapt kan namelijk een gevaarlijke situatie opleveren.

Heeft u ons nodig voor een gasleiding afpersen? Neem dan contact met ons op en wij zorgen ervoor dat dit veilig voor u wordt uitgevoerd.

Waarom kiest u voor ons?

Allround installatiebedrijf

Gericht op uw tevredenheid

Ruime variatie aan werkzaamheden

Meedenken aan uw oplossing