Nieuw pannendak in Nijmegen hoeft niet duur te zijn

Een pannendak kan wel een eeuw meegaan, en er zijn pannendaken die nog veel langer dan dat meegaan en die zelfs al honderden jaren op dezelfde woning liggen. Toch kan het gebeuren dat je om de een of andere reden een nieuw pannendak in de omgeving Nijmegen wil. Een voorbeeld hiervan kan zijn dat het huidige pannendak niet mooi gevonden wordt omdat het niet staat bij de woning, doordat de onderliggende latten niet goed genoeg meer zijn en men dan liever ook meteen de pannen vervangt of simpelweg omdat er wordt uitgebouwd en men over de gehele woning dezelfde pannen wenst te hebben. Enfin; er zijn tal van redenen om een nieuw pannendak te willen.

Nieuw pannendak: welke soorten zijn er?

Er zijn diverse soorten pannen die op een pannendak gelegd kunnen worden. Onze specialist kan u hier meer over vertellen. Behalve de vorm enkele specifieke eigenschappen, is er ook nog de keuze tussen geglazuurde pannen en matte dakpannen. Geglazuurde dakpannen zijn wat duurder dan de matte exemplaren, maar zien er wel heel erg mooi uit. Glanzende pannen geven een luxe uiterlijk aan een woning, maar dan moet dit uiterlijk uiteraard wel bij de woning passen.

Mocht u overwegen om een nieuw pannendak aan te laten leggen, koop dan eens een paar pannen op proef of probeer ze ergens te lenen. U kunt dan op uw gemak eens kijken welke pannen precies bij de woning passen. Niets is immers zo lelijk als een pannendak dat een totaal andere stijl uitdraagt dan de rest van de woning. Gelukkig kan een expert u hiervoor behoeden en legt hij u graag uit wat de verschillen zijn tussen de diverse soorten pannendaken.

Waarom kiest u voor ons?

Allround installatiebedrijf

Gericht op uw tevredenheid

Ruime variatie aan werkzaamheden

Meedenken aan uw oplossing