Over ons

Wie is Frank B.V. Installatietechniek? Bart Frank is directeur van Frank B.V. Installatietechniek en bezit inmiddels over jaren ervaring in de installatietechniek. Eens begonnen met een elektrotechnische achtergrond, blijkt deze kennis van groot belang binnen de constant veranderende branche van de installatietechniek.

Wij zien onszelf als een allround installatiebedrijf, met ruime variatie aan werkzaamheden. Zo kunt u bij ons terecht voor allerlei loodgieterswerkzaamheden, maar ook voor diensten zoals CV ketel onderhoud, klussen als dakdekker en diverse (gas)lekkages. Wij zullen u te allen tijden zo goed mogelijk proberen te helpen.

Wij onderhouden verschillende merken CV ketels, zodat u altijd bij ons terecht kunt. Als er een onderdeel stuk is hebben wij deze op voorraad. U hoeft dan ook nooit in de kou te zitten dankzij onze goede en accurate service. Wij kunnen een contract met u afsluiten voor periodiek onderhoud. Zo vergeet u nooit dat de ketel onderhouden moet worden. Bij storingen wordt u altijd binnen 24 uur geholpen door een van onze vakkundige monteurs.

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn erop gebrand om uw tevredenheid zo hoog mogelijk te krijgen. Dit proberen door onder andere zo goed mogelijk mee te denken met uw situatie, zodat we u daarbij ook zo goed mogelijk bij kunnen helpen. Uw wensen staan centraal, maar bij behoefte aan advies op maat, zullen wij onze uiterste best doen om dit te verwezenlijken.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem direct telefonisch contact met ons op via 024-2030444!

Waarom kiest u voor ons?

Allround installatiebedrijf

Gericht op uw tevredenheid

Ruime variatie aan werkzaamheden

Meedenken aan uw oplossing