Over ons

Wie is Frank B.V. Installatietechniek? Bart Frank is directeur van Frank B.V. Installatietechniek en bezit inmiddels over jaren ervaring in de installatietechniek. Eens begonnen met een elektrotechnische achtergrond, blijkt deze kennis van groot belang binnen de constant veranderende branche van de installatietechniek.

Wij zien onszelf als een allround installatiebedrijf, met ruime variatie aan werkzaamheden. Zo kunt u bij ons terecht voor allerlei loodgieterswerkzaamheden, maar ook voor diensten zoals CV ketel onderhoud, klussen als dakdekker en diverse (gas)lekkages. Wij zullen u te allen tijden zo goed mogelijk proberen te helpen.

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn erop gebrand om uw tevredenheid zo hoog mogelijk te krijgen. Dit proberen door onder andere zo goed mogelijk mee te denken met uw situatie, zodat we u daarbij ook zo goed mogelijk bij kunnen helpen. Uw wensen staan centraal, maar bij behoefte aan advies op maat, zullen wij onze uiterste best doen om dit te verwezenlijken.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem direct telefonisch contact met ons op via 024-2030444!

Waarom kiest u voor ons?

Allround installatiebedrijf

Gericht op uw tevredenheid

Ruime variatie aan werkzaamheden

Meedenken aan uw oplossing