Uw snelle en vakkundige dakdekker in Nijmegen

Dakdekker

U wilt uw dakgoot schoonmaken en komt plotseling tot de ontdekking dat uw dak ergens beschadigd is. Of misschien was er sprake van sterke regen en heeft u toen al gemerkt dat er een lek in uw dak zit. Wat doet u dan? U belt natuurlijk gelijk de beste dakdekker in Nijmegen, dus dan moet bij ons zijn. En waarom zijn wij de beste dakdekker in de regio, vraagt u? Omdat wij u vele jaren ervaring in combinatie met een sterke vakkennis kunnen bieden. Daarnaast geldt dit voor al onze medewerkers, die tevens alleen op de beste manier worden getraind. Maar de voornaamste reden waarom wij de beste zijn, is omdat wij klanttevredenheid op nummer één zetten.

Juiste hulp bij een daklekkage

Het meest voorkomende probleem aan een dak is een lekkage. Lekkages komen voornamelijk voor in platte daken. Dit komt doordat platte daken veel naden hebben. Deze naden krimpen of zetten uit, wanneer het vriest of warm is. Hierdoor kunnen scheurtjes ontstaan wat een lekkage als gevolg heeft. Daarnaast zijn veel voorkomende oorzaken van een lekkage aan het dak een opgehoopte dakgoot of slecht onderhouden schoorsteen. Indien een lekkage niet vroegtijdig wordt verholpen kunnen er vochtplekken of muren ontstaan die het behang aantasten. Daarnaast kunnen er vormen van zwammen, schimmel of verkleuring aantreden. Om deze problemen te voorkomen doet u er verstandig aan om regelmatig uw dak te controleren. Zeker weten dat dit goed gebeurd? Laat dit klusje dan over aan een ervaren vakman. Constateert u een lekkage? Neem dan direct contact met ons op en wij zorgen dat de schade beperkt blijft.

Snel een dakdekker in Nijmegen nodig?

Als u een gat in uw dak ontdekt heeft, en het regent en stormt sterk, dan kan een vakkundige reparatie natuurlijk niet op zich laten wachten. Daarom is het van uiterst belang dat u ons gelijk een belletje geeft. Het goede nieuws is dat u ons op elke dag en op elk uur kunt bereiken. Zodra u ons nodig heeft, staan wij voor u klaar. Geen lange wachttijden meer, omdat de dienstverlener alleen tijdens werktijden beschikbaar is. Voor ons is dit niet acceptabel, en wij begrijpen dat vervelende zaken vaak op slechte tijden voorkomen. Zoekt u dus een dakdekker die over een ruime kennis en ervaring beschikt, en u ter plekke tot dienst staat? Belt u ons dan vandaag nog op! Wij verwachten uw telefoontje!

Waarom kiest u voor ons?

Allround installatiebedrijf

Gericht op uw tevredenheid

Ruime variatie aan werkzaamheden

Meedenken aan uw oplossing