Advies bij HR ketel kopen in Nijmegen

Als u nog geen HR ketel in huis hebt of de oude ketel is aan vervanging toe dan is het hoog tijd om een nieuwe HR ketel te kopen. Een HR ketel heeft namelijk een veel hoger rendement dan een oudere cv-ketel en dit kan u een grote maandelijkse besparing op de energiekosten opleveren. Heeft u advies nodig bij een HR ketel kopen in Nijmegen? Neem dan contact met ons op en onze loodgieters geven u een advies op maat voor uw specifieke situatie.

Aanschaffen van een nieuwe ketel

 

CV-ketel bijvullenHet aanschaffen van een HR ketel is namelijk lastiger dan u denkt. Er zijn enorm veel verschillende merken en modellen die een leek op dit gebied behoorlijk kunnen verwarren. Welk merk HR ketel is bijvoorbeeld de beste waarde voor uw geld? Wat voor vermogen moet de HR ketel hebben om uw woning en het water in de douche te kunnen verwarmen? Wat is een CW waarde bij het aanschaffen van een HR ketel? Allemaal vragen waar de meeste mensen niet meteen een antwoord op weten. Onze loodgieters hebben echter dagelijks met cv-ketels te maken en kunnen u van het beste advies voorzien bij de aankoop hiervan.

HR ketel huren en onderhoud

Wist u dat het ook mogelijk is om een nieuwe HR ketel te huren in plaats van te kopen? Als de investering om een nieuwe ketel te kopen op dit moment iets teveel is voor u dan is er ook een mogelijkheid om een ketel te huren. Vaak komt dit in combinatie met een onderhoudscontract voor een klein maandelijks bedrag. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Waarom kiest u voor ons?

Allround installatiebedrijf
Gericht op tevredenheid
Ruime variatie aan werkzaamheden
Meedenken aan uw oplossing
24/7 bereikbaar

Neem contact op

Bent u op zoek naar een loodgieter bij u in de buurt? Wij helpen u graag met o.a. lekkages, verstoppingen en cv-ketel onderhoud. Door onze vakkundige medewerkers worden alle problemen opgelost, zelfs als het middernacht is!

Menu
Call Now Button