Veelgestelde vragen

Wij zijn geopend maandag tot vrijdag, van 8.00 tot 16.30. En zijn dus in het weekend niet bereikbaar.
Frank B.V. Installatietechniek is voornamelijk actief in Nijmegen, maar ook in omliggende steden zoals Wijchen, Berg en Dal, Oosterhout, Weurt, Ressen en Hoogbroek. Mocht u twijfelen of wij u kunnen helpen dan kunt u altijd telefonisch contact opnemen door te bellen naar Tel: 024-2030444.
Onze loodgieter uit Nijmegen kan u helpen bij al uw loodgieterswerkzaamheden, denk hierbij aan CV-ketel onderhoud, het opsporen en verhelpen van lekkages, verlegen en aansluiten van water- en gasleidingen. Verder kunnen wij u ook helpen bij het onderhoud van uw dak en het leggen van dakbedekking. Mocht u twijfelen of wij u kunnen helpen kunt u altijd contact opnemen met een van onze loodgieters, wij helpen bij graag met het antwoord te vinden op uw vraag.
Ja het is verstandig om oude loden waterleidingen te vervangen, water drinken uit loden leidingen is namelijk niet goed voor uw gezondheid. Uit onderzoek is gebleken dat lood een negatieve effect kan hebben op de ontwikkeling van de hersenen van ongeboren kinderen en kinderen tot 7 jaar oud. Het wordt daarom sterk aangeraden om loden waterleidingen te laten vervangen.
U kunt proberen de lekkage zelf te verhelpen door het lek af te binden met een vochtige doek. Echter, is dit maar een tijdelijke oplossing en is het verstandig om hiervoor uiteindelijk een loodgieter in te schakelen. Bij een grote lekkage is het verstandig om zo snel mogelijk een loodgieter in te schakelen om schade aan uw woning te voorkomen.