Wat zijn werkzaamheden van een installatiebedrijf?

Loodgieterswerkzaamheden

Een loodgietersbedrijf staat soms ook wel bekend als een installatiebedrijf. Als mensen onze loodgieter in Nijmegen met deze benaming bestempelen, dan doelen zij op een aantal specifieke werkzaamheden die de vakman kan verrichten. De werkzaamheden van een installatiebedrijf hebben dan namelijk betrekking tot het installeren van sanitair en andere apparatuur. Nog steeds een zeer ruime beschrijving van installatiewerk natuurlijk die u nog weinig vertelt over de specifieke werkzaamheden waar de installateur zich mee bezighoudt. We geven u daarom in het volgende bericht drie voorbeelden van installatiewerk waarvoor u de loodgieter kunt inschakelen.

Installeren van nieuwe Cv-ketel

Een zeer belangrijke taak van een loodgietersbedrijf is het installeren van een nieuwe Cv-ketel. Voor elke woning of bedrijfspand, komt een keer de tijd dat de verwarmingsketel aan vervanging toe is. Dit kan komen doordat het apparaat het einde van de levensduur heeft bereikt en u daardoor steeds vaker met defecten te maken krijgt. Een andere reden voor de installatie is dat u significant op energiekosten kunt besparen met een nieuwe Cv-ketel. Voor deze werkzaamheid heeft u wel een erkende installateur nodig.

Sanitair en leidingen aanleggen

Ook het aanleggen van sanitair en leidingen kunnen we onder installatiewerk rekenen. Het installatiebedrijf komt in dit geval immers langs om nieuwe leidingen en sanitair te installeren. Voor dit soort installatiewerk is het vooral belangrijk dat het ontstaan van lekkages worden vermeden. Het is natuurlijk niet gewenst als waterleidingen in een muur worden aangelegd en deze na een korte periode beginnen te lekken. Met deze situatie wil u uiteraard ook niet geconfronteerd worden bij de installatie van een toilet.

Groene energie toepassingen

Tegenwoordig zijn veel mensen op zoek naar een installatiebedrijf voor het installeren van groene energie toepassingen. Een beetje vooruitstrevend loodgietersbedrijf zorgt er dan ook voor dat de vakmensen bij hen in dienst beschikken over deze kennis. Een installateur moet onder andere weten hoe hij of zij zonnepanelen of een zonneboiler op een dak moeten installeren. Tevens de installatie van een warmtepomp en hoe deze gebruikt moet worden dient parate kennis te zijn voor een moderne loodgieter.

Waarom kiest u voor ons?

Allround installatiebedrijf
Gericht op tevredenheid
Ruime variatie aan werkzaamheden
Meedenken aan uw oplossing

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button