Geld besparen met een slimme thermostaat in huis

De jaarlijkse energierekening, wie schrikt er niet van? In de meeste gevallen heeft u meer energie verbruikt dan u verwacht had, daarbij nemen ook de energieprijzen steeds verder toe voor uw gevoel. Driftig gaan huishoudens op zoek naar mogelijkheden om te besparen op de energiekosten, zodat de energierekening in een nieuw jaar meevalt. Dergelijke oplossingen zijn vaak echter maar van korte duur, denk bijvoorbeeld aan het verlagen van de temperatuur met een of twee graden. In het voorjaar lijkt het nog aardig te lukken, maar vanaf de herfst kijkt niemand meer naar die ene graad.

Met een slimme thermostaat van uw energieleverancier wordt het mogelijk om op een eenvoudige manier te besparen op de energiekosten in huis.

App voor inzicht in uw verbruik

De slimme thermostaat is in de meeste gevallen voorzien van een handige applicatie voor uw smartphone. Met deze applicatie heeft u altijd en overal inzicht in uw verbruik, kunt u de thermostaat overal beheren, enzovoorts. Dit maakt het bijvoorbeeld mogelijk om de verwarming alvast aan te zetten als u nog in de auto naar huis zit of andersom om de thermostaat uit te schakelen als u dit vergeten bent.

Zo wordt het mogelijk om uw energiekosten in de hand te houden en bij te dragen aan een beter milieu. Het is immers zonde om de kachel te lang onnodig aan te laten staan.

Waarom kiest u voor ons?

Allround installatiebedrijf
Gericht op tevredenheid
Ruime variatie aan werkzaamheden
Meedenken aan uw oplossing

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button