Hoe vind ik een betrouwbare loodgieter?

Verstopte toiletten, lekkende wasbakken of een constant overstromend putje van de douche. We hebben allemaal wel eens een loodgieter nodig. Hoe weet u echter of de loodgieter die u belt betrouwbaar is? Onderstaande tekst geeft kort en krachtig weer op welke zaken u moet letten bij het bellen van een loodgieter.

Check de brancheorganisatie

Belangrijk bij het benaderen van een loodgieter is de vraag of uw specialist wel is aangesloten bij een brancheorganisatie. In de loodgieterswereld zijn dit bijvoorbeeld de VLOK of de UNETO-VI. Een snelle blik op de website van deze brancheorganisaties laat zien of uw loodgieter wel of niet is ingeschreven. Bovendien kunnen deze brancheorganisaties je allerlei informatie verschaffen over uw loodgieter.

Vraag offertes aan

Vraag altijd offertes aan bij meerdere bedrijven. Op deze manier kunt u de kosten vergelijken en voorkomt u dat u wordt opgelicht.

Maak het de loodgieter gemakkelijk

Waarom zou u een loodgieter betalen voor klusjes die u zelf ook kunt uitvoeren? Geld besparen begint al bij het rommelvrij maken van de omgeving waar de loodgieter aan de slag gaat. Moet de loodgieter bijvoorbeeld in uw woonkamer aan de gang? Zorg dat u al het meubilair alvast afdekt met plastic. Op deze manier spaart u manuren uit.
Bovenstaande tips kunnen u al een eind op weg helpen. Veel succes bij het kiezen van uw loodgieter!

Waarom kiest u voor ons?

Allround installatiebedrijf
Gericht op tevredenheid
Ruime variatie aan werkzaamheden
Meedenken aan uw oplossing

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button