Overstappen naar een combiketel

Veel oudere woningen maken momenteel nog gebruik van een combinatie tussen een losse CV ketel en een losse boiler. Niet alleen kost dit veel onderhoud, ook is deze combinatie allerminst energiezuinig en milieuvriendelijk. Veel nieuwe woningen daarentegen beschikken over een zogenaamde combiketel, die beide elementen logischerwijs met elkaar combineert. Zo hoeft u slechts een apparaat te onderhouden en bent u jaarlijks flink wat minder kwijt op de energierekening. Kortom, met een combiketel investeert u in de toekomst! Een loodgieter kan u helpen bij het kiezen van de juiste combiketel en kan deze direct voor u installeren.

Voordelen van een combiketel

 

Het voornaamste voordeel aan een combiketel is het gemak wat het u biedt. U hoeft immers maar een apparaat te onderhouden en hebt maar een aansluiting nodig voor de warmwatervoorziening in uw woning, het verwarmen van uw radiatoren, etc. Daarbij is een combiketel zoals aangegeven veel milieuvriendelijker en energiezuiniger, dan een combinatie van een conventionele CV ketel en boiler of geiser.

Nog een leuke extra is dat een goedkoop model combiketel niet duurder is dan een simpele CV ketel, waarbij u de boiler direct inbegrepen heeft. Mocht u dus met een kapotte CV ketel of boiler komen te zitten, dan is het sterk aan te raden om de aanschaf van een combiketel te overwegen. Zeker omdat u jaarlijks bespaart op de energiekosten is een dergelijke investering het geld meer dan waard, omdat u er op lange termijn veel rendement uit kunt halen. Laat u adviseren door een loodgieter!

Waarom kiest u voor ons?

Allround installatiebedrijf
Gericht op tevredenheid
Ruime variatie aan werkzaamheden
Meedenken aan uw oplossing

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button