Wanneer is het tijd om uw CV-ketel te vervangen?

Loodgieterswerkzaamheden

Uw CV-ketel is een onmisbaar onderdeel van uw woning. Er gaat geen jaar voorbij of hij helpt u de koude winter door. We staan er niet altijd bij stil, totdat de ketel dienst weigert. Wat te doen? Vanzelfsprekend kunt u een monteur bellen, maar soms is het beter om de ketel te vervangen.

Drie tekenen dat uw ketel aan vervanging toe is

Er zijn drie tekenen die erop wijzen dat uw ketel aan vervanging toe is. Controleer allereerst eens het bouwjaar. Is uw ketel ouder dan 15-18 jaar? Dan zit hij aan het eind van zijn levensduur. Ten tweede merkt u het aan uw energierekening. Met een nieuwe ketel bespaart u al snel 15-20% op uw stookkosten. Een besparing van tot wel 300 euro per jaar! Tot slot wilt u uw ketel kunnen vertrouwen. Als er regelmatig een monteur moet langskomen, loopt dat al gauw aardig in de papieren. En dat niet alleen: het is meestal niet erg comfortabel.

Wilt u meer weten?

Voldoet uw CV-ketel aan het bovenstaande profiel? Overweeg dan eens om hem te vervangen. Zo bent u zeker van uw comfort, warmte én een vriendelijke energierekening. Want een nieuwe ketel loont! Wilt u meer informatie? Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op!

Waarom kiest u voor ons?

Allround installatiebedrijf
Gericht op tevredenheid
Ruime variatie aan werkzaamheden
Meedenken aan uw oplossing

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button